Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

En liten ninja med svärd och minnesförlust, vad kan gå fel?

Ninjai: The Little Ninja 12 eposides

Ninjai: The Little Ninja är en fascinerad serie där handlingen är centrerad kring en ung ninja som söker efter sin identitet och under sin väg stöter han på olika karaktärer som antingen vill honom ont eller vill ge en hjälpande hand. Svart humor blandat med lite blod.

Minns ej när Ninjai skapades, men det var i början på 2000-talet. År 2001 troligen. Dessa kortfilmer är nu svåra att finna och det ryktades vara ett avslutat kapitel efter det 12:e och sista avsnittet.

Skaparna, Ninjai Gang Productions, håller sig dock inte på latsidan då de är aktiva med att skapa en långfilm med snyggare stil baserad på samma karaktär med hjälp av Kickstarterprojektet för att få till med finansieringen. Förhoppningarna var att den skulle vara släppt redan 2015, så håll inte andan. Se teasern längst ner på sidan.

Trailer

Get Adobe Flash player

Blev du hänförd av trailern? Tyvärr så ville produktionsteamet inte att deras gamla serie ska finnas på någon tredjepartsserver så för att respektera deras önskan så tas dessa borta 2020-10-01

iOS enheter har inget stöd för flash. Skillnaden är att flash med en mindre filstorlek har en mycket högre kvalitét på animerngarna tack vare vektorgrafiken.-->

Teaser på nästkommande långfilm som hoppades bli klart 2015.
Besök ninjai.com för aktuell information.

Loading the player...