Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Äntligen är min webbsida klar för publicering... igen!
Designen känns färdig nu iallafall, speciellt kvällstemat.
Just nu är det lite ödsligt på webbsidan men det kommer mera! Tänkte börja lägga upp bilderna och därefter lite övriga saker och ting.

Hade egentligen min första egna webbsida online redan år 2006 då jag hittade en helt ok billigt webbhotell. Allt fungerade super tills det andra året jag ville förlänga abonnemanget precis som vanligt. Webbhotellet hade det troligen extra struligt och fick ingen kontakt med dem. Trots att jag hade betalat för mitt domän ett extra år till 2008 blev det något fel och domänet blev således spärrat.

Jag var inte direkt sugen på att betala 1500kr för att låsa upp den så jag hoppades på att kunna köpa domänet igen efter att den blev tillgänglig för registrering, men icke. Det var här jag förlorade mitt domännamn siddan.net som blev köpt så fort det blev tillgängligt för nyregistrering igen. Hoppades att jag skulle hinna före men det var helt enkelt omöjligt eftersom använda domäner som löper ut och som hade trafik köps upp automatiskt.... Hur kunde jag veta att det fanns så kallade "bots" som körs dygnet runt och köper nytillgängliga domäner, skapar en enkel länkfarmsida och försöker utnyttja min tidigare trafik för att generera pengar på sina klickannonser! Men nu så är domännamnet mitt igen och bara mitt.

Listar här nedan hur mina gamla sidor såg ut. En del information och bilder saknas och det är säkert en del brutna länkar som jag ej orkar lösa just nu.

v.1.3 - Själva innehållet öppnades i ett nytt litet fönster. Designen i de tidigare versionerna var skapade i tabeller ca år 2004, men utseendemässigt var det ingen skillnad mot denna. Efterhand med ökade kunskaper ersättes tabellerna med CSS baserad layout något år efter.

v.2 - Spolade det lilla fönstret och började integrera php koder och snippets allt mer och mer.